A 2014-es választás 3 nagy nyertese

POLITIKA
2014 április 07., 07:19
comments 8

Orbán Viktor

photo_camera AFP PHOTO ATTILA KISBENEDEK

Magyarország miniszterelnökének tegnap minden bejött. Megnyerte a választást és bebizonyította, hogy remek választási törvényt tud írni saját magának, amivel úgy is választást nyer, hogy 700 ezerrel kevesebb szavazatot kap, mint legutóbb.

A Jobbik

photo_camera MTI Fotó: Marjai János

A szélsőjobboldali párt sokat erősödött az előző választás óta. És nem is csak az erősödés, hanem ami sokkal fontosabb, hogy Vonáék már nem csak Kelet-Magyarországon erősek. A Jobbik az egész országban kiegyensúlyozott lett, Miskolcon pedig majdnem két körzetet is vittek.

Rogánné Cecília

roganne-orban-fidesz-2014-ck

Az egyetlen feleség, aki feljutott a Bálna előtt ünneplő kormánypárti csoportba. Még Lévai Anikó sem volt ott. Elképzelni sem tudom, hogy Rogánné mivel vette rá a férjét, hogy feljöhessen, de gyaníthatóan benne voltak az érvkészletében az elmúlt napokban átélt szenvedései.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.