Orbán Viktor egyszer sem mondta, hogy rezsicsökkentés

POLITIKA
2014 április 06., 22:03
comments 21

Zúgott a Viktor-Viktor mikor Orbán kilépett a támogatók elé a Bálnánál vasárnap este. Ehhez képest azért olyan nagy dolgokat nem mondott, illetve a legnagyobb meglepetés tényleg az volt, hogy a

rezsicsökkentéről

egyetlen szó sem esett. Lehet, hogy le kell állítani? Reméljük nem!

Volt szó viszont a határon túliakról, akik ma szavaztak először. Meg arról, hogy Magyarország olyan hely, ahol érdemes élni, dolgozni és családot alapítani.

Minden kétely és bizonytalanság eloszlott: győztünk. (...) Az elmúlt négy év vitáit a választók egyértelműen lezárták.

Ilyenek is mondott a miniszterelnök. Volt szó arról is, hogy Európában párt még ilyen jól nem szerepelt. Ezt nem értem pontosan, hogy mit jelent. De valamilyen Európa csúcsot a Fidesz tart. Nagyon egységes az ország.

A gyűlölet nem pálya, ezt üzenték a választók. És a magyarok nemet mondtak az EU-ból való kilépésre is. Magyarországnak az unióban van a helye, de csak akkor, ha van erős kormánya.

Ez volt a vége. Meg hogy

Hajrá!

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.