Ha Kedd, akkor itt a Különleges Kedd Kívánság Kosár

ZENE
2014 április 08., 11:08
comments 9

Újra itt a csodálatos kívánési lehetőség! Ez alkalommal bármilyen, de tényleg minden számot lehet kérni a Csoda Deezer Különleges Kedd Kívánság Kosár Keretében, például a Bitlisztől a Minden amire szükséged van, az a szerelmetet, és Delhusa Gjontól a Mindenom a farmeromat. De mást is!

igen

(Kérjük, olvassa el az apró betűs részt! Apró betűs rész: Igen, szeretném tudomásul venni, hogy Kedvezményesen (a továbbiakban: "kedvezményesen") részt veszek a Csoda Deezer Különleges Kedd Kívánság Kosár Keretében, és kedvezményesen elküldöm kívánságomat az alábbi, akár ingyenes címre. A kívánság elküldésével egyúttal akár az Ajánlatot tudomásul veszem, és kijelentem, hogy az ajánlat értelmében hozzájárulok ahhoz, illetve annak elküldésével igazolom, hogy az ajánlat más ajánlattal együtt csak abban az esetben érvényes, illetve olyan más, minősítés alá nem kerülő esetekben érvénytelen, amennyiben a 444 családtagjai vagy eleve hozzátartozói ajánlatukkal egyidejűleg kedvezményesen nem jogosultak, illetve akár jogosultak az ajánlati kedvezményre ("Kedvezmény"). Kijelentem továbbá, hogy az ajánlat tételének kézhez kapásától számított 24 órán belül jogosult vagyok az ajánlat tételének elutasítására, ellenkező esetben elfogadására, az egyéb feltételek figyelembe vételével a kedvezménnyel egyidejúleg. Figyelem, a jogosultsági kedvezmény elfogadása csak az ajánlattal együtt érvényes, máskülönben akár érvénytelen!)

IDE ÍRJ: szerk@444.hu

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.