Az ELLE levette a márciusi Dúró Dóra interjút

Média
2014 április 11., 20:37
comments 139

Március vége felé lett botrány belőle, hogy a magyar ELLE magazin interjút csinált a jobbikos Dúró Dórával. Sokan úgy érezték, hogy nem oké egy szélsőjobbos politikust így beállítani egy női magazinban. Volt tiltakozó cikk, meg levélküldő kampány az újság francia tulajdonosának. Március elején egyébként a life.hu is csinált egy dörgölődzős anyagot vele, de abból nem lett balhé, vagy semmiképpen sem ekkora.

Ma kiderült (legalább is számomra ma derült ki, galaxisriporter tumblréről), hogy az interjút levették az Elle oldaláról. Most lehet, hogy eredetileg nem volt nagy ötlet egy szélsőjobbos politikust a női magazinban simogatni, de így utólag leszedni az anyagot sunyiban? Ez ha lehet, akkor még rosszabb.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.