Egy 40 éves törpe vezetés közben hugyozott, miközben 2000 km-t utazott, hogy megdughasson egy 14 éves lányt

SZEX
2014 április 11., 12:16
comments 90
photo_camera Mugshot a kanos törpéről (Fotó: Seminole County Sheriff's Office)

Egy Kansas Cityben élő 40 éves kanos törpe, Christopher Lanning habozás nélkül autóba vágta magát, amikor egy chatszobában megtudta 14 éves floridai lány lefeküdne vele.

Annyira gyorsan akarta megtenni a 2000 km-es távot, hogy még arra se vesztegette az időt, hogy megálljon hugyozni: a 18 órás utazás körben egy palackba pisált.

A rendőröket sokkolta a bűz, amikor lecsaptak Lanning autójára egy floridai benzinkútnál.

Kiderült, hogy a 14 éves lány nem is létezett, csak egy fedett ügynök volt, aki pedofilokra vadászott.

A 40 éves férfi maga vette fel a kapcsolatot a vélt 14 évessel, akinek a neten erotikus tartalmat is küldött. Ezért és az utazásért is felelnie kell a bíróság előtt. Május 20-án lesz a tárgyalása, 15 300 dolláros óvadékot szabtak ki rá, és a bíró eltiltotta a számítógép-használattól meg az internetezéstől. Lanning elismerte, hogy melléfogott.

photo_camera Így vezették el a türelmetlen férfit

Floridában egyébként mindig furcsa dolgok történnek.

(via New York Daily News. A hír kétnapos, de átvettük, mert jó.)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.