Levágta a péniszét, majd leugrott egy kétemeletes épület tetejéről egy közepesen ismert rapper az Egyesült Államokban

ZENE
2014 április 17., 05:25
comments 10

A Wu-Tang Clan-közeli Andre Johnsonnal történteket a hatóságok öngyilkossági kísérletként értelmezik. Johnsont a hollywoodi otthona előtt fedezték fel, súlyosan sérülten. Azóta kórházba került persze.

Johnson Christ Bearer néven is ismert volt a hiphopszakmában, a Northstar formáció tagja volt. Őket a Wu-Tang fedezte fel még 1998-ban. Azóta közepesen futottak be, de éppen egy napja jelent meg legújabb klipjük.

Bandatag lakótársai szerint Johnson öncsonkítása és kiugrása mindenféle előjel nélkül történt, ráadásul semmiféle keményebb kábítószert sem fogyasztott, amivel ez magyarázható lenne.

A CNN szerint a levágott péniszt külön szállították Johnson után a kórházba, arról, hogy mi lett vele, egyelőre nem tudni semmit. (via Gawker)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.