Nem fizette ki a főnöke, 1130 kiskacsát szabadított rá a lakására

ÁLLAT
2014 április 18., 10:19
comments 14

Egy Xiang nevű kínai férfi úgy érezte, hogy amikor otthagyta a főnöke, Bing cégét, akkor nem fizették ki rendesen. Szerinte Bing 3000 Renmimbivel tartozott neki. Bing viszont azt gondolta, hogy Xiang már megkapta a pénzét.

Xiang volt viszont az, aki jobban ragaszkodott az igazához, ezért egy Chen nevű farmertől 1130 kiscsirkét kicskacsát rendelt, akiket Bing lakásába szállíttatott ki. Ezután Xiang megmindta Chennek, hogy Bing fogja kifizetni a számlát. Ezt persze Bing nem akarta, ezért kihívta a rendőrséget. Végül abban állapodtak meg, hogy a kacsák visszamennek, a költségeket Bing fedezi, és kifizeti azt a pár kacsát is, akik elhunytak. Megrázó képek az eredeti cikkben.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.