A maláj gép még nincs meg, de a Loch Ness-i szörnyet már megtalálta az Apple

bulvár
2014 április 20., 02:40
comments 40

applenessieSokáig inkább csak kínos hibái miatt szerepelt a hírekben az Apple mobileszközökön hozzáférhető térképe, az Apple Maps, de most végre igazán szaftos kis bulvár- vagy búvártémával szolgál: a mániákus szörnykeresők szerint az Apple Maps műholdas képén (és csak ott) világosan látszik a Loch Ness-i Nessie árnya. A tó víztükrén egy kábé harminc méter hosszú különös mintázat látható, a rajongók szerint ez bizony egy uszonyos lény, teljesen nyilvánvalóan Nessie, nem is lehet más! (Mások szerint hajók által keltett hullámok, de mindig vannak szkeptikusok, akadéskodók és más, mélyen szörnyellenes alakok. (HuffPo)

 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.