Olyan véleményformáló újságírók is ott lesznek a felcsúti stadion megnyitóján, mint Gíró-Szász András, Borókai Gábor vagy Nacsa Olivér

POLITIKA
2014 április 21., 10:53
comments 43

Mindig, amikor már azt gondolnánk, hogy nem lehet viccesebb, akkor jön még egy pofon.

Lelkes bejegyzés került fel a Puskás Akadémia honlapjára, amiben az eseményre akkreditált újságírók számával dicsekednek. Szöllősi György kommunikációs igazgató számolt be arról, hogy összesen 130 újságíró lesz jelen az eseményen. Sokan akkreditáltak, voltak pedig, akiket meghívtak.

A közlemény szerint nem csak olyan ismert sportújságírók, mint Hegyi Iván, Lakat T. Károly, Csisztu Zsuzsa vagy Máté Pál lesznek jelen, de

"a közéleti, véleményformáló újságírás olyan ismert alakjai is ott lesznek hétfőn a Pancho Arénábna, mint Nacsa Olivér, Borókai Gábor vagy Giró-Szász András".

A közéleti véleményformálásból mindhárman valóban kivették a részüket, Nacsa Olivér például remekül utánoz fahangon politikusokat, Borókai Gábor a Nyerges Zsolt tulajdonába tartozó Heti Válasz főszerkesztője, Giró-Szász András pedig kormányszóvivő, mellette a Századvég korábbi ügyvezetője volt.

A meccsre érkeznek amúgy külföldről is tudósítók, itt lesz a német közszolgálati csatorna, az ARD, az Allgemaine Zeitung és a Reuters is. Ők nem biztos, hogy elsősorban a Puskás Akadémia - Real Madrid ifimeccsre lesznek kíváncsiak. (via)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.