Palvin Barbara is felszólította a Boko Haramot, hogy adja vissza az elrabolt lányokat

Terrorizmus
2014 május 12., 05:33
comments 40

Nigériában a Boko Haram iszlamista terrorszervezet egy hónapja rabolt el éjszaka 276 diáklányt az iskolából. Erről itt és itt írtunk bővebben. A terrorszervezet ellen egyébként Hillary Clinton miniszterként tehetett volna sokat, de valamiért nem tett semmit. A lányok megtalálóinak 300 ezer dollár jár.

Az Instagramon hírességek és átlagemberek is #BringBackOurGirls (kb. #HozzátokVisszaALányainkat) hashtaggel tüntetnek (Arról, hogy ennek van-e értelme, a Guardian vitát is indított.) Így tett a L'Oréal is, aminek sokadik éve már Palvin Barbara a hivatalos arca. Ő tartja a táblát is.

Deep Purple

Egyébként ez a legújabb kép a művésznőről:

Először azt hittem, ez valami instafilter, aztán láttam, hogy pár napja szintén volt kép a lila hajáról, úgyhogy átfutott az agyamon, hogy talán tényleg befestette a haját lilára, de mivel a modelleknek általában az ilyesmit tiltja a szerződésük – pláne az övé, amikor úgy tűnik, idén is képviselni fogja a L'Oréalt Cannes-ban –, a legvalószínűbb, hogy csak beszínezték a haját valamilyen nem tartós festékkel.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.