Újabb világösszeesküvés készül Magyarország ellen!!4!

külföld
2014 május 12., 12:47
comments 34

"Többet kell tenni, hogy megvédjük a lakosságot az alkoholfogyasztás káros egészségügyi következményeitől" - jelentette ki Oleg Chestnov, a WHO krónikus betegségekkel és mentális betegségekkel foglalkozó "szakértője". "Chestnov" a Magyarországra törő világösszeesküvők bevett szokása szerint holmi adatokkal próbálta igazolni állítását:

2012-ben már 3,3 millió ember halt meg az alkoholtól, miközben 2005-ben még csak 2,5 millió.

A WHO szerint pedig

a Föld összes 15 évesnél indősebb lakója átlag évi 6,2 liter tisztaszeszt iszik meg;

de

csak a Föld lakóinak 38,3 százaléka fogyaszt alkoholt, tehát a valós fogyasztás 17 liter/fő/év.

Azt is állítják, hogy az alkohol leginkább a szegények körében pusztít, mert ők nem kapnak megfelelő ellátást, és hiányzik az óvó családi ésvagy közösségi hátterük.

Néhány ország komoly erőfeszítéseket tesz, hogy megelőzze az alkohol egészségkárosító mértékű fogyasztását egyebek mellett az alkoholos italok adójának növelésével, az alkoholfogyasztás korhatárának emelésével és a piac szabályozásával. Magyarország velük szemben a pálinkafőzés liberalizálásával kísérletezik. (Via MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.