Napi 140 ezerért szállodázott Lázár titkos kiküldetésein

POLITIKA
2014 május 27., 19:22
comments 139

A Miniszterelnökséget vezető államtitkár útjait az Origo piszkálja egy ideje. Lázár más kormánytagokhoz képest feltűnően drágán utazott egyes kiküldetésein. A Miniszterelnökség azért nem akart túl sok információt kiadni az utakról, mert szerintük Lázár a külföldi hírszerzéssel foglalkozó Információs Hivatal főnökeként volt kint. Ezt a bíróság nem annyira veszi be, és azt mondták, hogy a jelenleginél több információt kell kiadni az újságíróknak. Így derült ki például, hogy Lázárnak és egy meg nem nevezett kollégájának napi 140-250 ezer forintért béretek szállodai szobát közpénzből. (Origo)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.