Ilyen szándékos öngólt tényleg nem láttál még

sport
2014 május 29., 12:23
comments 29

A világbajnokságra készülő nigériai válogatott játszott felkészülési meccset a skótokkal. Már előre jelezték a hatóságok, hogy valami nincs rendben a fogadásokkal, aztán megkezdődött a meccs. 2-1-re vezettek a skótok, jött egy beadás, és Austin Ejide bravúros öngólja. Egyszerűen nem lehet megunni:

kapus

Itt van a tökéletes mozdulatsor a 30-szoros válogatott kapustól:

A nagy művészek átka, hogy nem mindig értik meg az alkotásait. Ejide kapus balszerencséje, hogy a bíró lökést látott, és gól helyett kifelé ítélt szabadrúgást.

Elég vicces gólok voltak amúgy is a meccsen, érdemes megnézni.

A meccs végül egy utolsó perces megpattanó lövéssel 2-2 lett, én már teljesen összezavarodtam, hogy mire is játszottak akkor a nigériaiak.

Köszönjük a footballsznobnak.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.