A Várba költözik a miniszterelnöki hivatal

POLITIKA
2014 június 06., 15:12
comments 227

A budai Várba, a Sándor-palota mellé, a Karmelita kolostor épületébe költözik a miniszterelnök és hivatala legkésőbb 2016. március 15-ig, több tárca székhelye pedig vidéki városokba kerülhet

- közölte Kurucz Éva új kormányszóvivő.

Orbán Viktor felkérte Hende Csaba honvédelmi minisztert,

"tekintse át annak lehetőségét,"

hogy a Honvédelmi Minisztérium Székesfehérvárra költözzön legkésőbb 2016. március 15-ig. Fazekas Sándor földművelésügyi tárcavezetőnek minisztériuma Debrecenbe költözését  kell megvizsgálnia, szintén 2016. március 15-ig.

Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszternek pedig a Miniszterelnökség vidékfejlesztési államtitkársága Kecskemétre költözését kell megvizsgálnia. EZ már hamarabb megtörténne, legkésőbb az idei év végéig. (MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.