Egy apáca nyert az olasz The Voice tehetségkutatóját

vallás
2014 június 07., 11:26
comments 15

A Voice olasz kiadásának győztese Cristina Scuccia nővér lett. Ő, amikor nem énekel a tévében, egy milánói orsolyita egyházközösség apácája. A döntőben is a Livin' on a prayer című Jon Bovi-szám feldolgozását adta elő, természetesen mindenkit letarolva.

A győzelme után igyekezett kisebbíteni az érdemeit, hangsúlyozva, hogy mindent Istennek köszönhet csak. Utána nemsokkal köszönetet mondott Ferenc pápának is.

Scuccia márciusban lett világsztár, amikor bemutatkozó videóját végül több mint ötvenmillióan nézték meg Youtube-on. Azóta elég biztosnak tűnt a végső győzelme is:

(Címlapkép: MARCO BERTORELLO / AFP, via TIME)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.