Így zúzhatna oda még jobban a kormánynak az RTL

tévé
2014 június 11., 11:25
comments 163

Volt kedden az RTL Klubnak ez a remek híradója, amiben kínos magyarázkodásra kényszerítették a kertévéket kártékonynak tartó Gulyás Gergelyt, aki igazából csak akkor tartja kártékonynak a kertévéket, amikor épp nem az X-faktor döntőjének élő felvételén izgulja végig Kocsis Tibor és Muri Enikő párbaját. Persze lehetne írni arról is, hogy miért csak akkor kezdi szorongatni a saját maguknak ellentmondó fideszeseket az RTL, amikor a parlament már épp hurkot vont a csatorna nyaka köré a reklámadóval, de most inkább tippeket szeretnénk adni az RTL-nek, hogyan gyakorolhatna még ennél is nagyobb nyomást a kormányra.

1. Politizálni kezdenek a Barátok közt szereplői

- És mit szól a rezsicsökkentéshez, Vili bácsi?
- Rezsicsökkentés? Parasztvakítás! Mi lesz így a közműcégekkel? Nézze, mutatom!

És Kertész Vilmos már hozza is a grafikont, amin a csökkentett hatósági árú közműszolgáltatások fenntarthatatlanságát mutatja be pengeéles kormánykritikával.

Néhány nap múlva kiderül a híresen nagy fideszes Barta Zsoltról, hogy az EU-s pénzt, amit a Rózsa integrált közösségi térré alakítására nyert, londoni luxusutazásra költötte, és fiktív számlákat adott le az NFÜ szerepét átvevő Széchenyi Programirodánál. A DK-szimpatizánsnak tartott Novák Laci nem mulasztja el megjegyezni, hogy amikor ő volt a programirodában, bizony elég gorombán bántak vele.

Miklós trafik- és kaszinókoncessziót nyer, szegény Zsófit persze veri. Néha átmegy a szomszédba, és elveri Nórát is.

2. A következő X-faktorban az új választási rendszer szabályai szerint lehetne szavazni

Maga a módszer mindegy, a lényeg annyi, hogy bármi van, rommá nyerhesse magát az a versenyző, akire a zsűri is szavazott. AZ RTL sajtótájékoztatót is tarthatna arról, hogy a módosításra azért van szükség, mert az eddigi szavazási rend súlyosan antidemokratikus volt, de így végre kifejeződhet a választók valódi akarata.

3. Az Éjjel-nappal Budapest színészeinek életébe begyűrűzik a politika

Mivel kéményseprők már nem járnak a Margit körúti lakásba, eldugul a kémény. Néhány szereplő füstmérgezés miatt kórházba kerül, de az egészségügy romokban, így megfelelő ellátás híján meghalnak. A rezsicsökkentés miatt a szemétszállítás is akadozik, a lakásban elburjánzik a kosz, felüti fejét a vérhas.

Az állami tulajdonba kerülő BKV emeli a jegy- és bérletárakat, ezért a srácok csak gyalog tudnak bulizni járni, az viszont tovább tart, és tök unalmas. Míg Tarr Béla-i lassúsággal a Margit hídtól a Kazinczy utcáig battyognak, morózusan szidják a rendszert.

Egyik éjjel ijedten fedezik fel azt is, hogy a Párizsi udvar helyén arab luxusszálloda nyílt, és többé nem gyönyörködhetnek az épület belsejének míves kialakításában.

4. Jávor Benedek és Szabó Rebeka lesznek a Kölyökklub új műsorvezetői

5. A Teleshopban maga Gyurcsány Ferenc várja a nézőket, többnyire magáról szóló könyveket és DK-s tollakat árul

(A címlapi kép a musorvizio.blog.hu-ról van.)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.