Tényleg létezik a légdeszka, csak víz kell hozzá

sport
2014 június 15., 19:43
comments 17

Nincs ezen mit szépíteni, ez egy elég fontos találmány lehet, és alaposan felforgathatja majd a vízi sportokat. Bár az is igaz, hogy az egész elsőre elég veszélyesnek tűnik, dehát ilyen szempontok sosem álltak különféle sporteszközök terjedésének útjában.

A projekt mögött egy francia jetski-bajnok, Franky Zapata áll. Pár éve volt már egy hasonló találmánya, Flyboard néven, most ezt tökéletesítették tovább a deszkázás irányába. Most megjelent a Hoverboard, a működéséről többet a Verge cikkében lehet olvasni. Az biztos, hogy kezdetben elég drága lesz, 6 ezer dolláros áron indul egy teljes szett ára.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.