Nézzük, mit nyert ma a Közgép: egy nb1-es kézilabdacsapatot!!4!

sport
2014 június 19., 15:05
comments 22

Az egész úgy kezdődött, hogy a Veszprém II. csapata megnyerte az NBI/B-t. De ahogy minden normális helyen, úgy elvileg a magyar NBI-ben sem indíthatna egy klub két csapatot - elég egyszerű belátni, hogy miért is volna ez irdatlan nagy csalás.

Így jött a remek ötlet, hogy a Veszprém II. más néven induljon. Az alapötlet az volt, hogy felvásárolják a budapesti PLER indulási jogát. Ez most a kis tulajdonosok ellenállásán elbukni látszik, de most úgy tűnik, hogy a kézilabdaszövetség elnöksége a jövő héten így is engedélyezheti egy új budapesti klub, a

Közgép-Budapest

indulását. Ez amúgy annyira burkolatlanul a Veszprém fiókcsapata, hogy a csapatban nevezték Iváncsik Tamást, Fazekas Nándort, Mocsai Tamást és Carlos Ruesgát is. A Közgép Budapestet némi pénzzel is megdobták, 250 millió forintból gazdálkodhat - összehasonlításképpen, a bajnoki bronzérmes Balatonfüredi KSE idén ennek kb. a feléből gazdálkodott.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.