Hírek az emberi Oroszországból - Túl rövid a rendőrnők szoknyája

külföld
2014 június 23., 12:04
comments 70

Az orosz rendőrség harcot hirdetett a rendőrnők egyre rövidülő szoknyái ellen. Szergej Geraszimov belügyminiszter-helyettes az összes osztályvezetőt utasította, hogy figyeljenek jobban a rendőrök megfelelő egyenruhájára.

Az orosz rendőrök ruházata nem lehet gyűrött vagy koszos, és nem keverhetik az egyenruhát civil-ruhadarabokkal, de a legfontosabb

hogy a rendőrnők nem járhatnak a megengedettnél rövidebb szoknyában, a férfi rendőrök pedig nem vághatják le az ingujjaikat.

Az orosz rendőrnőknél az Izvesztyija szerint visszatérő probléma, hogy egyre rövidebbre vágják az egyenruhát.

"A lányok talán csak házasodni akarnak."

Paskin a gyűrött egyenruháért sem a rendőröket tenné felelőssé, hanem azt, hogy az orosz belügy képtelen elegendő öltözőt biztosítani az ország rendőreinek. (TheMoscowTimes)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.