Egy férfi Granadába akart repülni, de Grenadába vitték

utazás
2014 június 24., 11:43
comments 31

Egy marylandi fogorvos szeptemberben Portugáliába ment egy konferenciára, és ha már ott volt, átugrott volna a spanyolországi Granadába turistáskodni. Fel is hívta a British Airwayst, és lefoglalta a jegyet. Csakhogy a repülőn derült ki, hogy félreértették, amit mondott, miután 20 perc után kinézett az ablakon, és azt látta, hogy kelet helyett nyugat felé mennek. Kiderült, hogy nem Granadába, hanem a Közép-Amerikai szigetre, Grenadára tartott a gép. Ráadásul Londonon keresztül. (Az nem világos, hogy ott végül miért szállt fel a Grenadába tartó gépre.)

grenada granada

A rövid repülőútból így lett három napos kaland. A repülőtársaság neki és az élettársának fejenként 376 dollárt és 50 000 mérföldet ajánlott fel, de a fogorvos némi fejszámolás után rájött, hogy a hotelszámlákkal és mindennel együtt többet, 34 000 dollárt bukott.

Egyébként nem sokkal korábban ugyanez történt egy brit nagymamával. (NBC News)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.