Gyerekek, most üljetek le ide szépen körbe, és hallgassátok meg, mit mesél Varga Misi bácsi az RTL adóvizsgálatáról

politika
2014 június 26., 15:53
comments 135

Vannak azok a történetek, amik úgy kezdődnek, hogy hihetetlen, de igaz. A történet, ami Varga Mihály gazdasági miniszter ad elő azt hiszem, hogy nem ilyen.

Úgy szól ez a történet, hogy a kormány nem azért küldte az adóhivatalt az RTL Klubra, mert az elkezdett a hatalomnak kellemetlen témákkal foglalkozni fő műsoridőben a Híradóban. Ez butaság. A történetünkben Varga azért küldte az adóhivatalt, mert

"internetes oldal híréből értesült az RTL Klub 23 milliárd forintos veszteségelhatárolásáról."

Hihetetlen.

"Ez már az a nagyságrend, amire mindenki felkapja a fejét, az említett cikk is úgy fogalmazott: megdöbbentő"

Micsoda pechje az RTL-nek. Ha Varga pont nem olvassa el a hírt, akkor most nem lenne NAV vizsgálat. Bizony, így zajlanak dolgok az államigazgatás legfelső szintjén. Sebaj, menjünk tovább

Varga Mihály azt sem zárta ki, hogy kiderül, minden szabályos és törvényes volt, ha tényleg így van, az RTL Klub nyugodtan állhat a vizsgálat elé.

Ezt írja az MTI. Ha én lennék az RTL most nyugodnék meg teljesen. Mert hogy a miniszter, aki egyébként rám küldi az adóhatóságot nem zárja ki, hogy minden szabályos volt.

Pedig ki is zárhatná.

 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.