Semjén homofóbiája, az új miniszter cégügyei és Rogán helyettesének lakása az RTL mai híradójában

Média
2014 június 26., 17:12
comments 179

Ma este is valódi hírek voltak az RTL Híradójában. Kezdem megszokni, hogy ez ilyen. Elkezdtem félni tőle, hogy mi lesz, amikor esetleg majd megint nem lesznek benne hírek. Mindegy, ma még örülhettünk mert, szóba került

  • a reklámadó, és hogy mit gondol róla az RTL-csoport alelnöke,
  • Seszták Miklós új fejlesztési miniszter cégügyei. Az RTL meg is szólaltatta a miniszter, aki szerint neki ügyvédként nem is kellett foglalkozni azzal, hogy mi a cégek sorsa, amelyek bejegyzésénél közreműködik, de azt azért elmondta, hogy tudomása szerint nem adóelkerülés miatt hozták létre őket. A cégeket, amelyek sorsáról nem kell tudnia.
  • Puskás András, Rogán Antal V. kerületi polgármester helyettesének váratlan távozása és lakásügye. Meg óriási hitele. Meg hogy kereshet-e elég pénzt a törlesztéshez. Puskás arról beszélt, hogy meglepődött volna, ha nem támadják be lakásával. Mondjuk nem tudom ez miért jelenti szerint, hogy minden oké.
  • Aztán az, hogy egy átlagos devizahitelesnek, aki nem alpolgármesterként vett fel 100 millió forintnyi pénzt milyen.
  • A kórházak, ahol a pénzhiány már a betegellátást veszélyezteti,
  • és a végén mégis volt egy kis meglepetés. Mert arra azért nem számítottam, hogy Lakner Zoltán comingoutjával is foglalkoznak. Ennek kapcsán előkerült, hogy pénteken indul a Pride, és hogy Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes milyen homofób ostobaságokat beszélt a hírtévében.

Gondolom holnap folytatjuk.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.