A hármas metró is kigyulladt

Budapest
2014 július 15., 15:28
comments 97

Nem jár a 3-as metró a Deák Ferenc tér és az Árpád híd között - mondta Erős János, a Budapesti Közlekedési Központ fődiszpécsere. Műszaki probléma miatt áll a forgalom az említett megállók között. Az utasokat pótlóbuszok szállítják, amíg a problémát el nem hárítják. A langlovagok.hu-n az olvasható, hogy tűz ütött ki a 3-as metró alagútjában a Nyugati tér és a Lehel tér között. Az utasok kimenekültek. A tűzoltók ezekben a pillanatokban érkeztek meg a helyszínre - tették hozzá. (MTI)

Egy olvasónk azt írta, hogy a Nyugati pályaudvar és a Lehet tér között gyulladtak ki kábelek az alagútban.

„Egy karbantartó poroltóval kereste a kigyulladt szerelvényt, de szóltunk, hogy nem ott van a hiba.”

A szerelvényeket kiürítették.

Ez az olvasó készítette az alábbi képeket is:

IMAG2563

IMAG2562

IMAG2564

IMAG2565

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.