Aki közepesen ráér, és működik az internettye (az enyém alig)

vallás
2014 július 15., 10:51
comments 17

az elolvashatja a Vice-on ezt a közepes hosszúságú interjút L. Rob Hubbard ükonokájával, aki igen problémás, de rendkívül keresztény gyerek volt, aztán előadóművész lett, cirkuszi porondmester, filmrendező meg minden, és közben nagy antiszcientológus mozgalmár. Jamie DeWolf szerint egyáltalán nem annyira vicces, ami az üknagypapa egyházában történik. (Jamie nagyapja változtatta meg a nevét Hubbardról DeWolfra, miután szembefordult apjával, az egyházalapító scifiíró L. Ronnal, és kilépett a szcientológiai egyházból.)

 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.