Óriási gigabréking, akarom mondani GIGABRÉKING! Putyin és Orbán beszélgettek!!4!

POLITIKA
2014 július 17., 10:11
comments 60

Hihetetlen, nem? Nemcsak ott ültek egymás mellett a vébédöntőn, hanem még szóba is álltak. Minderről a kormány kedvenc kutatóintézetének saját újságja, a Napi Gazdaság értesült exkluzívan. A lap úgy tudja, hogy Putyin és Orbán "az ilyenkor szokásosnál sokkal hosszabban tartották szóval egymást". Hogy ez mit jelent, azt nem tudom. Én, ha MTK-meccsre megyek a Szilyvel, folyamatosan pofázok neki és viszont.

Orbán maga annyit mondott az egészről, hogy "a meccs szünetében minden témáról beszélgettünk, ami három férfi között felmerülhet", merthogy ott volt ám Szergej Lavrov külügyminiszter is harmadiknak. Ha van ötletük, hogy mi minden merülhet fel három férfi között, könyörgök, ne tartsák magukban, kommenteljenek!!4!

A Napi Gazdaság mindesetre megjegyezte, hogy amikor Orbán legutóbb Putyinnal beszélt, abból az lett, hogy felvett háromezer milliárd forint hitelt Oroszországtól - attól a banktól, ami ellen éppen tegnap hozott szankciókat az Egyesült Államok. (Napi Gazdaság via MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.