Cristiano Ronaldot majdnem elvetette az anyja

sport
2014 július 18., 12:14
comments 35

A héten jelenik a Ronaldo anyjának, Dolores Aveironak az életrajzi könyve, ebben írja, hogy mikor terhes lett a kis Cristianóval, felmerült az abortusz gondolata. Fel is keresett egy nőgyógyászt, de az orvos le akarta beszélni, nem is vállalta az esetet. Dolores ezért otthon meleg sört ivott, és komoly fizikai munkákat végzett, hogy elmenjen a babája, de végül nem sikerült neki az vetélés. A focista mikor megtudta, hogy mire készült vele anyja csak annyit mondott, hogy

Látod mama, el akartál vetetni, de most én lettem a családfenntartó.

(DailyMail)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.