Állítólag Balázsovits Lajos Gyurcsány titkos csodafegyvere

POLITIKA
2014 július 24., 06:35
comments 106

Bár az én forrásaim szerint még semmiféle közös jelöltje nincs az ellenzéknek a főpolgármesterségre, az Index ellenzéki forrásai szerint Balázsovits Lajos színművész lehet az a titkos jelölt, akivel "Gyurcsány Ferenc és a DK már régen bejelentkezett".

Ugyanezek a források Magyar György ügyvédről, akinek a jelölése a múlt héten merült fel, azt mondták, hogy szóba se jött. Magyart a mérsékeltebbek önjelöltnek, a radikálisabbak zavarkeltőnek nevezték.

Az önkormányzati választásokat október 12-én tartják. A parlamenti választások tapasztalatai alapján az ellenzéknek együtt akár esélye is lehetne a győzelemre, de a választási rendszer logikája miatt

csak együtt lehet esélyük a győzelemre.

Legalábbis fővárosi szinten. De amiatt, hogy a fővárosi közgyűlés a jövőben választott testület helyett a kerületi polgármesterekből áll majd, kerületi szinten is összefogásra kényszerülhetnek.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.