Kid Rock kénytelen lesz átadni a bíróságnak az üvegből készült műfaszát

KULTÚRA
2014 július 24., 12:27
comments 16

Kid Rockot is beidézte a detroiti hiphop-duó, az Insane Clown Posse elleni perében Andrea Pellegrini, a duó volt sajtósa. Pellegrini szexuális zaklatás miatt perelte be volt munkáltatóit, és a perben döntő bizonyíték lehet

Kid Rock üvegből készült műfasza,

amit az Insane Clown Posse-től kapott. Pellegrini állítása szerint ugyanis a műfaszt eredetileg ő kapta volna ajándékba, Kid Rock csak azután kapta meg, hogy ő felháborodottan visszautasította.

Kid Rocknak 14 napja van válaszolnia az idézésre, de a sajtónak egyelőre még nem sikerült elérnie.

Pellegrini 2013-ban kezdett pert az ICP ellen, mert kirúgták az állásából. Állítása szerint a három év, amit az ICP Psychopathic Records nevű cégénél töltött, maga volt a pokol. Zaklatták, lelki bántalmakat okoztak neki, és bosszúból, jogellenesen rúgták ki. Az ICP ügyvédei mindezt tagadják. (Via Detroit Free Press)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.