Kattintson ide, aztán szóljon valakinek, hogy tekintse meg, amint ön megtekinti, hogy Kim Dzsongun hogyan tekint meg egy cipőgyárat

sport
2014 július 26., 20:29
comments 97

Az észak-koreai diktátor még Fazekas Sándornál is mesteribb mestere a megtekintésnek. Bár rosszindulatú pletykák szerint Kim Dzsongun csak doppinggal bírja ezt az iramot, eddig ezt nem mutatta ki egy vizsgálat sem. Minden jel arra mutat hát, hogy Kim olyan megtekintőmágus, amilyen 300 évente egyszer születik.

Nézzék, ahogyan megtekint egy észak-koreai cipőgyárat.

photo_camera Ezen a képen a megtekintés elejét látjuk. Rutinos megtekintők ilyenkor pár szóval eligazítják a nézőközönségüket, mit hogy csináljanak, ha nem akarnak megsérülni a megtekintés okozta brutális energiakitörésekben, Kim ebben is profi, lezseren, zsebre dugott kézzel magyaráz. (AFP)

photo_camera És beindul. Az elején rögtön egy bravúrral nyűgözi le a nézőket: megfog egy cipőt, de nem arra néz, hanem egy másik cipőre. Zseniális megtekintő, a technikáját öt kontinens csodálja. (AFP)
photo_camera A tipikus Kim-féle megtekintőmanőver. Enyhén döntött hát, finoman kitátott száj, érdeklődő arc. A keze mozgásával erősíti az érdeklődés látszatát. Nagyon jó megtekintők a magyar miniszterek is, de ez kérem, ami ezen a képen van, ez tudomány, ez művészet, ez zsenialitás. Nem csoda, hogy lázasan jegyzetelnek Kim körül az észak-koreai megtekintőválogatott tagjai. (AFP)
photo_camera És nem fárad el, nevetve bírja az iramot. Még egy kezes csel. Ilyen Kim. Kiszámíthatatlan, ördögien profi. (AFP)
photo_camera Az üzbég kérdezőcsel. A hetvenes évek óta nem volt játékos, aki világversenyen sikerrel csinált volna meg egy üzbég kérdezőcselt. De Kim számára ez is természetes. Jobb kezével megfogja a megtekintenivalót, futólag megtekinti, majd arcát a közönség egy tagjára emeli, és feltesz egy kérdést. Ilyen bonyolult manővert csak a legnagyobb zsenik tudnak hiba nélkül elvégezni. (AFP)
photo_camera Egy kétkezes megtekintés. Ősi figura, de ezt is tudni kell jól csinálni. Kim ezt is megfűszerezi egy kis mellékcsellel: fogja a tárgyat, de nem oda néz. Hiába, ő ilyen. (AFP)

photo_camera Vége a megtekintésnek. A nézők arca mindent elárul. Olyan csodának voltak tanúi, amire életük végéig emlékezni fognak. (AFP)

 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.