Így tűnik el 44 év tíz másodperc alatt

Tbg
ikertornyok
2014 július 27., 20:03
comments 9

Vasárnap reggel robbantással lebontották a brit Didcot erőmű hűtőtornyait. Az eseményről videók is készültek (közeli, totál). A Didcot tornyait - ami egyébként Nagy-Britannia legrondább épületei közé tartozott egy felmérés szerint - az európai fosszilis energia korlátozása miatt bontatta le a német tulajdonos. A Didcot Oxfordshire-ben 44 évig szolgáltatta az energiát, a 114 méter magas tornyokat 187 kg robbanóanyaggal semmisítették meg. (QZ)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.