Tudja valaki, miért rohangálnak helikopterek Budapest felett?

Tbg
életmód
2014 július 27., 18:03
comments 44

Ülök itt a kert szélén, tulajdonképpen bent a házban, miközben iszonyatos zajjal kavarnak a kert felett a harci gépek. Tudtommal, a Magyar Honvédségnek nincs is ennyi helikoptere, külön furcsa tehát, hogy mi történik.

Vagy egy tucat gép repült el, kettőt lekaptam:

helikopter2 helikopter1

Sajnos sem az MTI-ben, sem a honvedseg.hu-n nem találtam semmi információt erről.

Olvasó megoldotta a rejtélyt, köszönjük!

Urak!
Azok civil helik. Valóban a VIP vendégeket fuvarozzák Ferihegyre. A videón sem harci gépek vannak. Azt a 2 db-ot nem használják. Van viszont rendőrheli is bedobva. Alapból a Dráva utcánál a rakpartról ment az üzem. Most a reptérre hordják a csóró versenyzőket, a rendezők zömét meg az idelátogató celebeket. Ahol átülnek szerény kis biznisz JETjükre és uccu!
A katonás irány az kapufa.
No kék eget és jó leszállást!
Tóni.

Ön esetleg tud valamit? Kommentekbe vagy a megiromKUKAC444.hu-ra várom az emaileket.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.