Túlpörgött a liberális világ utáni buli Tusványoson: öten kerültek alkoholos kómába és verekedések is voltak

külföld
2014 július 29., 13:21
comments 104

Nagyon kemény mérleget hozott orvosi és rendőrségi szempontból az idei tusványosi szabadegyetem és diáktábor. Az uh.ro beszámolója szerint bőven akadt dolga a hatóságoknak.

A mentősök statisztikája szerint öt táborozót alkoholos kóma miatt kellett ellátni, négy esetben pedig verekedés sérültjeit kellett kezelni.

photo_camera (via Orbán Viktor Facebook-oldala)

Volt még hat olyan ember is, aki annyira berúgott, hogy szintén orvosi segítségre szorultak. Két ájulás is történt, volt egy ismeretlen eredetű mérgezés is, egy táborozó pedig "zavart állapot" bejegyzéssel került be a statisztikákba. De ő lehet hogy csak Orbán Viktor legfrissebb eszmefuttatásait hallgatta végig a liberális demokráciák végéről.

Ezeken kívül történt sajnos egy tragédia is, egy fiatalember vasárnap hajnalban a Hargita Expressz elé vetette magát, és azonnal szörnyethalt. A megyei rendőrség szerint egy 16 éves sepsiszentgyörgyi fiatal végzett magával. (via UH)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.