Vigyázat, jönnek a hologrampolitikusok!

TECH
2014 július 29., 08:17
comments 20

Lobbiirodát nyitott Washingtonban a HologramUSA nevű cég, ami arról próbálja meggyőzni az amerikai politikusokat, hogy használják a kampányban a technológiát, amivel bárhol meg tudnak jelenni anélkül, hogy meg kellene jelenniük.

A hologrampolitikus további nyilvánvaló előnyei:

  • Nem kell 200 testőr meg mesterlövész a tetőn, hogy megvédje.
  • Ha megdobálják tojással, simán átmegy rajta.
  • És a legfontosabb: semmilyen fizikai kárt nem tud okozni.

India májusban megválasztott miniszterelnöke, Narendra Modi sikerrel használta ugyanazt a technológiát, amit most a HologramUSA szerzett meg. A 3d képet a korábbi módszerekkel ellentétben egy vékony fóliára vetítik.

Itt van Modi fellépése:

A technológia egyaránt alkalmas élő és halott személyiségek megjelenítésére. Mint emlékezetes, 2012-ben a Coachella fesztiválon Tupac Shakurt jelenítették meg a színpadon:

A médiában először a CNN használt hologramot, a 2008-as elnökválasztási műsorban Jessica Yellin riporter hologramja jelent meg a stúdióban.

(BBW)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.