Ha imádkozol étkezés előtt, 15 százalékos kedvezményt kapsz az étteremben

vallás
2014 augusztus 03., 08:44
comments 109

Ha Észak-Karolinában járnak, netán Winston-Salem, térjenek be a Mary's Gourment Dinerbe. Ez lett most a legismertebb hely a környéken. A Tripadvisoron elég vegyes értékeléseket kapott, van aki egy órát várt az asztalára, az étel nem rossz, de mégsem gourment, de persze sokan szeretik. De nem ettől lett híres, hanem attól, hogy aki nyilvános imádkozik az étkezés előtt, az 15 százalék kedvezményt kap.

Állítólag ez így van már négy éve, de csak most kapta fel a közösségi média, miután egy üzleti úton lévő nő itt reggelizett, és csodálkozva vette észre az imadiszkontot a számlán, amit le is fotózott.

imadiszkont

A tulajdonos szerint minden étel egy ajándék, és az ő szivét megérinti, ha ezért hálát adnak az asztalnál. (gawker)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.