Nappaliból készítettek medencét orosz tinédzserek

életmód
2014 augusztus 04., 08:20
comments 73

Az ötlet, ami elsőre hatalmasnak tűnik, de később lehetnek majd árnyoldalai is: orosz fiatalok alaposan újraértelmezték a lakásuk kínálta funkciókat, és az egészet egy hatalmas medencévé alakították.

medence01

Polietilén-fóliával borítottak be mindent, majd elkezdték önteni a vizet, mindezt azért, mert szokatlanul meleg nyár van idén Oroszországban, és kellett valami enyhülés.

medence02

medence03

És elsőre elég nagy buli lett az ötletből, de azt elképzelni sem tudjuk, hogy hogyan fognak majd megszabadulni a víztől, ha vége a strandszezonnak. (EliteDaily)

Update: persze ebben nincs semmi új, ahogy Herczeg Márk felhívta rá a figyelmem, hasonlót már az RTL Klub Bajkeverők című műsorában is ellőttek. Ezen a videón a 22-edik percig kell tekerni, hogy lássuk.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.