Mészáros Lőrinc cégének felelősségét firtatja az RTL egy ember halála miatt

baleset
2014 augusztus 07., 18:24
comments 72

Decemberben omlott rá a föld egy budapesti csatornaépítésen Koch Jánosra. Azonnal meghalt a balesetben.

Egy fényképet mutatnak a Híradóban, egy idősebb férfi tart rajta egy kis gyereket. Ez az utolsó kép Koch Jánosról, amin az ölében unokája ül. A fotót az özvegye fogja a kezében, közben a fia remegő hangon beszél.

Koch egy olyan építkezésen dolgozott, ahol az egyik fővállalkozó Mészáros Lőrinc felcsúti polgármester cége, a Mészáros és Mészáros Kft.

A Híradóban konkrétan azt mondták be, hogy az egyik alvállalkozó szerint rossz terveket kaptak a miniszterelnök milliárdos barátjának cégétől.

Tehát voltak itt már húzós esték, meg Simicska Lajos nevét is kimondták, de olyan még nem volt, hogy egy ember halálával kapcsolatban említsék Mészáros Lőrinc nevét. A riportból kiderült, hogy Mészáros cége szerint persze ők jó terveket adtak, és nem felelősek. És hogy a rendőrség nyomoz a halálos baleset miatt.

Ezen kívül az RTL Híradóban ma este

Ezt most már tényleg nem nagyon tudom, hogy hova fogják fokozni.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.