Emlékeznek még a kifordított kaposvári kosárpalánkra? Képzeljék, lehetett még fokozni a sztorit!

POLITIKA
2014 augusztus 08., 10:56
comments 100

Már kétszer is írtunk a kaposvári Honvéd utcában épülő játszótérről, ahova kosárpályát is építettek, de aztán kiderült, hogy a lakóközösség még nem döntött arról, hogy zavarja-e őket, ha pattog az a kurva labda, vagy inkább pont jó, hogy a büdös kölök nem otthon dobálózik.

A helyzet feloldásáig a kivitelező előbb

Innen jutottunk idáig:

palank_nelkul

Igen, jól látják. Az oszlop kifordítva a helyén, a focikapu előtt-mellett, immár palánk nélkül. Mondjuk a pálya sarkában álló fa miatt amúgy se lehetett volna szélről szórni a hármasokat. A képet ismét József küldte, mi pedig továbbra is hálásak vagyunk!

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.