Ha van ezer dezsőd, megfoghatod Miley csöcsét

kultúra
2014 augusztus 08., 04:37
comments 63

Gyakornokunk, Monty szerint Miley Cyrus megint túlszárnyalta magát.

Monty azért gondolja ezt, mert a New York-i koncerjte előtti Meet&Greeten, ahol, ahogy azt a neve is mutatja, köszönteni lehetett a művésznőt, olyan fotót készített egy rajongójával, amin a rajongó két kézzel fogta a mellét. Mármint a művésznőét, nem a magáét.

A fiú azt is megkérdezte, hogy lenne-e a művésznő az első és utolsó lány, akivel csókolózik, amire a művésznő azt felelte, hogy amennyiben a rajongó lesz az első és utolsó srác, akivel csókolózik, akkor igen.

Ebből született meg minden idők - és most keresem a szót, ami a szexi ellentéte, annak is a felsőfokú változatát - fotója, amit a BuzzFeeden meg is nézhetnek.

A belépő egy ilyen Meet&Greetre ezer dollár, úgyhogy ha valakinek van gyomra az ilyenhez, kezdhet gyűjteni.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.