Jimmy Fallon könnyeivel küszködve, majd egy asztalon állva emlékezett Robin Williamsre

Média
2014 augusztus 13., 19:37
comments 29

Az amerikai és a brit médiát is elöntötte Robin Williams tragikus öngyilkosságának híre és az arra érkező reakciók. Párról mi is beszámoltunk, sokat pedig egyszerűen helyhiány miatt kihagytunk. Viszont nem lehet kihagyni Jimmy Fallon Tonight Show-beli megemlékezését, ami borzasztóan elterjedt az interneten is. Fallon, aki csak pár hónapja váltotta a visszavonuló Jay Lenót az egyik leghíresebb amerikai tévés talkshow műsorvezetői székében, szemmel láthatólag könnyeivel küzdve tudta csak felidézni, mit tanult Williamstől.

Ezután Williams korábbi The Tonight Show-beli szerepléseiből játszottak be részleteket, majd a legvégén Fallon felidézte még a Holt költők társaságának híres jelenetét is.

Az összes reakcióból mind ugyanaz derül ki: Robin Williams tényleg Hollywood legkedvesebb embere lehetett, akit mindenki szeretett. Csak hogy néha ez is kevés, a színész régóta küzdött depressziójával, ami a végén sajnos maga alá is gyűrte őt.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.