Orbán Sára tényleg a Voltnak dolgozik

kultúra
2014 augusztus 14., 13:49
comments 42

A legidősebb Orbán lány, Ráhel dolgozott már a Szigetnek a Volt Fesztiválon, nyilatkozott is a köztévének 2012-ben. Most kiderült, hogy a második lány is kapott munkát a fesztiválszervezőknél.

A Comment:com tegnap írta meg, hogy az egész szezont kitöltő Nagyon Balatonnál (Volt Produkció szervezi, MTVA támogatja) dolgozik Orbán Sára. (A miniszterelnök Facebookjára áprilisban kirakott képen balról a második, középen Ráhel.)

Löbenwein Norbert, a Volt főnöke ma megerősítette nekik a hírt:

„Orbán Sára projektmenedzserkent dolgozik a VOLT Produkció Kft-nél, augusztus 1-31. között, a Nagyon Balaton programsorozat egyes részfeladatait végzi. Elsősorban kulturális témákkal kapcsolatos projektekben vesz részt. Sára feladata volt egyeztetni a riportalanyokkal a felvétel helyét, idejét, de a témák kitalálásában, az öteletelésben is részt vett. Mivel a nyári szezonban jóval több munkája van a Volt Produkciónak, például a jövő heti B.my.Lake és a Strand, ilyenkor bővítik a csapatot, külsős munkatársakat és  gyakornokokat keresnek. Sára is jelentkezett a Volthoz, és mivel nyitott, nyelveket beszél, érdekli a rendezvényszervezés, örömmel fogadták a csapatban.”

Korábban a Szigetet irányító Gerendai Károly nyilatkozta a Hello'90-nek, hogy nekik kifejezetten jó volt a nővér, Ráhel korábbi szereplvállalása.

“Eleve ő jött hozzánk, de az meg nem lett volna tök béna helyzet, ha azt mondom neki, hogy nem lehetsz nálunk gyakornok, mert az apád a miniszterelnök? A Szigetnek egyébként kifejezetten jó, hogy a Ráhel ott volt gyakornok, és valaki megérti a miniszterelnök környezetében, hogyan működik ez a piac.”

Ráhel annyira kiismerte a terepet, hogy a Magyar Turizmus Zrt. tavalyi pályázatán újszerű témaválasztás kategóriájában első helyezett lett a "Könnyűzenei fesztiválok szervezeti folyamatának és versenyképességének elemzése – A Sziget Kulturális és Menedzser Iroda példáján keresztül" című dolgozatával.

Ráhel és Sára legemlékezetesebb fesztiválkalandja azért mégiscsak a Balaton Soundos szendvics volt.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.