Csendőrszobrot avattak a Nagy-Magyarország téren

politika
2014 augusztus 18., 07:05
comments 354

Ráadásul mindenki ráért, akinek egy ilyen eseményen ott kell lennie. A névsor: Mészáros István, az Új Magyar Gárda országos főkapitánya, ifjabb Hegedűs Loránt, aki már a nemzet lelkésze, Orosz Mihály Zoltán, Érpatak polgármestere, továbbá Barcsa-Turner Gábor, Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom társelnöke, Murányi Levente, aki szerint a csendőrség ugyanaz, mint a Magyar Gárda, és Putyin Oroszországát állította példaként és Tyirityán Zsolt, a Betyársereg vezetője. Ő például azt mondta, hogy legyünk mindig büszkék arra, hogy a magyar csendőrség sok egyéb mellett büszkén teljesítette a kötelességét Budapest ostromakor és „egy háborúban lévő ország belső pusztító ellenségének megfékezésében”.

Hogy miről is van szó? Hegedűs Loránt szavaival:

„Üzenjük azoknak, akik a mai kezdeményezésre nem pusztán gyanakvással tekintenek, hanem gyülöletteli indulattal, hogy a mi szívünk tiszta, szentlelkes indulatától vezérelve kivántuk a rendőrség emlékezetét tárgyiasult formában is megörökíteni a jövendő nemzedék számára”.

Csókakőn járunk, az úr 2014. esztendejében, az N1TV videója.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.