Ez tényleg olyan, mintha ipari kamerával leforgattak volna egy Guy Ritchie-filmet

bűnügy
2014 augusztus 18., 14:10
comments 21

Addig nem is volt gond, amíg a moszkvai bank falából kibontották az ATM-automatát. De azt el is kellett volna vinni, és itt csúszott porszem a tökéletes bűncselekmény tervébe. Érdekes lett volna azt is megnézni, vajon hogyan menekülnek az automata súlyától teljesen leülő autóval, de ez sajnos nem derült ki, mert addig bénáztak, hogy kiértek a rendőrök. Az automatában 15,5 millió foritnyi pénz volt. Viszont okoztak majdnem nyolcmillió forintnyi kárt, azt is ki kell fizetniük. (via)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.