Az Ipswich Town most megtanulja, mi a magyar virtus!

futball
2014 augusztus 20., 09:38
comments 40
photo_camera Bajner Bálint magyarfutballista ezen a régi fotón még előző klubja, a Dortmund sárga mezzében fejel.
AFP PHOTO / PATRIK STOLLARZ

Bajner Bálint magyar labdarúgó a nyáron az angol másodosztályba igazolt az Ipswich Town csapatába. Itt már eddig is csodálatos kalandjai voltak, például első meccsén

már az első félidőben lecserélte az edzője.

De Bajnert ez nem viselte meg különösebben. Bár edzője, Mick McCarthy saját emlékei szerint lebaszta, Bajner minden idők egyik legcsodálatosab fodbalistainterjújában kifejtette, hogy valójában minden a terv szerint alakult. A meccs előtt megbeszélték, hogy ha elfárad, szól. Szólt.

Szerinte az edző azért nem várta meg a cserével a szünetet, hogy

„megtapsoljanak, amikor lemegyek a pályáról”.

Csoda, hogy egyből belopta magát minden magyar futballrajongó, akarom mondani, magyarfutball-rajongó szívébe? Amit fényesen bizonyít, hogy ezekben a percekben lelkes magyar trollok szállták meg az Ipswich Town Facebook-oldalát, hogy random posztokhoz írt kommentekben követeljék a csapatba Bajnert. A jelszó:

No Bajner no goals! No Bajner no party!

(h/t az anonim asknak, akitől a tippet kaptuk! Kérdezzen ön is bátran!)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.