Aratott a Breaking Bad

külföld
2014 augusztus 26., 05:16
comments 72

Julia Louis-Dreyfus kapta a legjobb színésznőnek, Jim Parsons pedig a legjobb színésznek járó Emmy-díjat hétfő este Los Angelesben a vígjátéksorozat kategóriában.

Louis-Dreyfus sorban már harmadszor nyerte el a díjat a HBO politikai szatírájában, Az alelnökben játszott szerepéért. A CBS The Big Bang Theory (Agymenők) című sorozatában játszó Parsons pedig negyedszer nyert.

Ty Burrel kapta a legjobb férfi mellékszereplőnek járó díjat Phil Dunphy alakításáért az ABC Modern családjában, Allison Janney pedig a legjobb női mellékszereplőnek járót a CBS Mom című sorozatában. A Modern család vitte a legjobb vígjátéksorozatért járó Emmy-díjat is.

A Breaking Bad (magyarul Totál szívás) a legjobb drámasorozat lett. A legjobb férfi főszereplő Bryan Cranston a Breaking Badből, a legjobb női főszereplő drámában pedig Julianna Margulies (A férjem védelmében). A legjobb férfi mellékszereplő drámasorozatban Aaron Paul, a legjobb női mellékszereplő Anna Gunn, mindketten a Breaking Badből.

breaking-bad-excitement-gif

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.