Az oroszok még mindig aggódnak a magyar tankok miatt

érdekes adat
2014 augusztus 29., 05:50
comments 228

Ismét aggódik a kormánypárti orosz sajtó, hogy a Magyarországon vasúti kocsikra pakolt 58 tankkal mi lett.

Két hete az orosz külügyminisztérium egy nagyon gyanús, szélsőjobbos és oroszbarát, magyar nyelvű oldalra (Hídfő.net) hivatkozva megvádolta a magyar kormányt, hogy tankokat adott el Ukrajnának.

A magyar külügy azt mondta, hogy ez nem így van, és a tankokat egy cseh cégnek adták el, amelyik már el is szállította,

A RIA nevű, Kreml-közeli orosz hírtévé most arról számolt be, hogy a cseh hadügyminisztérium nem tud a magyar tankszállítmányról, pedig azt nekik is ellenőrizniük kellene. Még csak engedélyt se adtak arra, hogy valaki tankokat importáljon Magyarországról. (ria)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.