Norvégia EU-s szankciókat kér Magyarországgal szemben. Hát hol marad ilyenkor a

POLITIKA
2014 augusztus 29., 17:45
comments 181

respect1

Vidar Helgesen, Norvégia EU-ügyekért felelős minisztere a Financial Times-ban írt arról, hogy Orbán szellemi vaskupolát épít az országa fölé.

Erre válaszolt Szijjártó Péter, pont úgy, ahogyan Szijjártó Péter az ilyen nyilatkozatokra válaszolni szokott.

Erre most a norvég miniszter EU-s szankciókat kér Magyarország ellen. A norvég közszolgálati rádiónak nyilatkozva Helgesen azt mondta, hogy a héten minden EU-tagállamot megkeresnek azzal a kéréssel, hogy fontolják meg a Magyarország elleni szankciók bevezetését.

Norvégia persze nem EU-tag, de azért van szava a kontinens dolgaiban. És velük amúgy sem állnak olyan jól Orbánék, hiszen Oslóban még mindig pörögnek a norvég alappal szemben indított magyar eljáráson. (TheLocal.no)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.