Putyin kérésére elengedik a felkelők a bekerített ukrán katonákat

külföld
2014 augusztus 29., 03:45
comments 137

Péntek reggel a Rosszija 24 tévében jelentette be a donyecki felkelők miniszterelnöke, hogy engednek az orosz elnök kérésének.

Putyin még az éjszaka szólítotte fel a felkelőket (akiket Újoroszország hadseregének nevezett), hogy a Kelet-Ukrajnában bekerített ukrán katonákat engedjék szabadon távozni.

A reménytelen helyzetbe került ukrán katonák nem vihetik magukkal fegyvereiket, lőszereiket és járműveiket sem, viszont biztosítanak nekik egy korridort, amin keresztül visszavonulhatnak az ukrán hadsereg ellenőrizte területre.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.