Fantasztikus magyar projekt indult el az interneten

internetek
2014 augusztus 31., 19:21
comments 10

moralisa

Nehéz visszaadni a lelkesedést, amit éreztem, amikor először szembejött az imént a Mora Lisa nevű mikroblog, ami a 90-es évek magyar popzenéjének és a magaskultúra alkotásainak fúziós tere lesz majd. Rögtön az egyik első darab nagyon erős, Henri de Toulouse-Lautrec 1890-es Moulin Rouge című festménye találkozik össze a Soho Party 1998-as Az éjjel soha nem érhet véget című számának szövegével. Csak remélni merjük, hogy hosszú életű projekt születését láthattuk most.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.