Ezt figyeljék! Szélerőmű-parkot épít Lengyelország

külföld
2014 szeptember 02., 09:41
comments 181

A befektetés külföldi lóvéból történik majd, a China-CEE Fund kockázati befektetési társaság és az Enlight Renewable Energy izraeli energiaipari fővállalkozó vállalat állt össze. 1,3 milliárd zlotyból, kb. 97 milliárd forintból 250 megawatt kapacitást nyernek majd. Magyarország atomerőművet épít orosz hitelből. 3700 milliárd forintból lesz 2400 megawatt. A lengyel szélerőmű-park első ütemét már jövőre átadják. Paks2-ből 2023 előtt nem várhatunk áramot. (via MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.