Na, így nem fogok én az életbe soha mozogni

Média
2014 szeptember 02., 19:20
comments 4

Egy darabig azt gondoltam, hogy ma csak gitározós fiús produkciók lesznek. Aztán jött a 24 éves Balog Zsolt, és megmentette a napot.

Itt lehet rá szavazni.

Ez meg Dride Show videója, amiben biciklivel ugróköteleznek, és amit szintén soha nem fogok tudni megcsinálni.

Rájuk itt lehet szavazni.

Rózsa Gábor videóját nehéz lenne bármilyen konkrét műfajhoz besorolni, az történik, hogy szemetel, aztán ezért fejbelövik. Fontos üzenete van:

NE SZEMETELJ!

EQ & Drop klipje ha jól értettem arról az élethelyzetről szól, mikor a suliban a sportos testalkatú, márkás cuccokba öltözött srácot bántják folyton. Ugye önöknek is ismerős a sztori. De nem hagyja magát, lemegy edzeni. Na, ők erről rappelnek.

Itt meg gitároznak srácok. Őszintébben, technikásabban, vagy csak úgy.

Ja, és hétfőről meg érdemes még megnézni Tibi G-t és Andit.

Iszonyú cuki a kislányuk, itt lehet rájuk szavazni.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.